LET OP: Wij zitten vol, scrol naar beneden om je aan te melden voor de reservelijst!

Kiteweekend Schiermonnikoog 2023:

Afgelopen jaar hadden wij een jubileum editie, die was onvergetelijk! Ondanks de regels rondom het Corona virus hebben wij er een super tof weekend van gemaakt!

Eigenlijk, ondanks dat het dit jaar geen ‘bijzondere editie’ gaat zijn in 2023, willen wij vorig jaar opnieuw overtreffen!

Op 31 maart, 1 en 2 april 2023 gaan wij opnieuw een mooi weekend beleven! Kitelandboarders, Buggyers en Kitesurfers, meld jullie aan voor dit mega leuke weekend! Kiten en gezelligheid staat centraal maar wij hebben superleuke (rand)activiteiten om alles uit het weekend te kunnen halen.

Weekend alleen voor pro’s? Absoluut niet, dit weekend is voor iedereen, ben je nu beginner of een doorgewinterde surfer, iedereen is welkom! Tenslotte is niemand te oud om nog wat te leren van elkaars technieken / kite-life-hacks.

Een super gezellig kite weekend voor alle kite disciplines!

Deelnemer Jeroen

Handige informatie

Datum: Vrijdag 31 maart t/m zondag 2 april 2023.
Locatie: Schiermonnikoog
Vertrek: Vrijdag 31 maart om 12:30 vanaf Lauwersoog.
Terug: Zondag 2 april om 16:30 vanaf Schiermonnikoog.
Voor wie: Alle kiters binnen en buiten Nederland. Kitelandboarders, buggyers, kitesurfers en powerkiters van elk niveau!
Kosten: € 147,50 (all-in) (Dus: Een tof kiteweekend, Inclusief ontbijt (vers van de bakker) + middag pakketje, avondeten, overnachting, huurfiets, boottickets en vervoer van de spullen naar de accommodatie.) Super chill!!

Accommodatie: Wij overnachten op de Kooiplaats, dit ligt iets centraler op het eiland.

Naast het kiten zorgen wij na het gezamenlijke avondeten natuurlijk ook voor wat leuke randactiviteiten in de accommodatie. Hierbij kan je natuurlijk genieten van eigen speciaal biertje die je op de terugweg van het strand hebt gekocht bij de plaatselijke slijter, of voor de diehards een baco’tje of een Nobel’tje.

Een bezoekje aan de plaatselijke kroeg kan tijdens dit weekend natuurlijk niet ontbreken. Traditiegetrouw bezoeken wij met z’n alle op zaterdag avond de Tox Bar in de meest gezelligste thema namelijk carnaval! En ja, de lat ligt hoog bij het personeel, die proberen wij elk jaar opnieuw nog hoger te leggen met de mooiste outfits! En sluiten wij die avond af met de lekkerste tosti’s.

Ik ga al jaren mee, omdat dit een te gek weekend is met fijne mensen met de zelfde interesses. Dus “goede” gesprekken ;-). Eten (ook lactose vrij), onderdak en zelfs de boot is geregeld. Drinken moet je alleen zelf opdrinken. Wat Rot!!!. En op de kop toe verblijf je ook nog eens op een eiland waar de wind ons nog geen jaar in de steek heeft gelaten.

Deelnemer Erik

Aanmelden

Ben je nu enthousiast? Mooi! Meld je snel aan via onderstaand formulier.
Mochten er zaken zijn waar wij rekening mee dienen te houden, dan vernemen wij dit graag!

I.v.m. overnachting, fietsenverhuur, catering en boottickets moeten wij vooraf het aantal personen weten.

Schrijf je daarom in voor 3 maart 2023 om zeker te zijn van een plek. Vol=vol!

Via de mail houden wij jullie allemaal op de hoogte. Deelnemers worden toegevoegd aan de Whatsapp groep ‘2023’ om eventueel samen rijden af te kunnen stemmen en de sfeer alvast te proeven.

Tot snel op Schiermonnikoog!

Team Kitedeal.nl

 

Kleine lettertjes:
– Vervoer naar Lauwersoog + parkeerkosten zijn niet inbegrepen. Eventueel carpoolen met elkaar geniet de voorkeur.
– Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent op vrijdag 31 maart. Uit ervaring weten wij dat de boot niet zal wachten. Dat zijn kostbare kite-minuten als je moet wachten + nieuwe boottickets op eigen kosten dient te kopen. Mocht je op voorhand het niet kunnen redden, laat dan middels een opmerking achter bij het aanmelden, alles is bespreekbaar.
– Dit weekend wordt georganiseerd door kiters en voor kiters, daarom proberen wij ieder jaar opnieuw de kosten zo laag mogelijk te houden. Hierdoor hebben wij geen annuleringsmogelijkheden en kunnen wij kosten niet crediteren.
– Deelname aan het kiteweekend is volledig op eigen risico. Bij het aanmelden ga je hiermee akkoord.
– Tip, sluit een reisverzekering af om je spullen te dekken voor beschadigingen of diefstal. (Gelukkig hebben wij dit nooit mee hoeven maken).

LET OP: WIJ ZITTEN VOL!!

Je kan je nog aanmelden voor de reservelijst, in Maart kunnen wij in dat geval definitief aangeven of je wel of niet mee kan.
Houd er dan rekening mee dat het een last-minute weekend wordt.
Helaas kunnen wij niet garanderen of er uitvallers zijn.