Over ons

Vanuit passie is Kitedeal.nl ontstaan. Jaren was Kitedeal.nl onderdeel van de kiteschool Flyboarden.nl. Anno nu is de webshop een zelfstandige onderneming geworden. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring in de kitescene. Natuurlijk zijn we zelf fanatieke beoefenaars in diverse sporten zoals: suppen, kitesurfen, flyboarden, buggyen, powerkiten, kite-longboarden, ijskiten en snowkiten. Door jaren les te hebben gegeven bij Flyboarden.nl op het strand van IJmuiderslag in IJmuiden weten wij welk materiaal het beste is. Daarom werken wij met een aantal merken waar wij zelf 110% achter staan. Hierdoor kunnen wij jou goed adviseren bij aanschaf van het juiste materiaal.

Uitgebreide testmogelijkheid:

Gezien wij wekelijks op het strand van IJmuiden te vinden zijn, is het mogelijk om materiaal te testen. Wij nemen elk weekend diverse materialen mee die op afspraak getest kunnen worden. Materiaal vooraf testen is mogelijk, maar ook je eerste vlucht nadat je materiaal hebt gekocht is iets waar veel mensen behoefte aan hebben. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Samenwerkingspartners:

Wij werken samen met verschillende merken zoals Ozone , Moai Supboards, Peterlynn. Zij zorgen voor degelijke materialen en een goed advies. Ook onderhouden zij de contacten met diverse importeurs in Nederland over de ontwikkelingen in de kitesport, nieuwe materialen, demo materiaal, maar ook andere zaken zoals de garantie op producten.

Product niet gevonden:

Heb je nu niet het type kite, juiste sup paddle of boardstrap gevonden op onze website? 
Geen paniek! Wij kunnen bij al onze merken in overleg het gewenste product aan je leveren! 
Twijfel je? Neem gerust via deze pagina contact met ons op!

Toffe acties:

Wist je dat je ons ook kan vinden op diverse platformen zoals Bol.com en Marktplaats
Je leest het goed! Check regelmatig onze advertenties zodat je geen actie mis loopt!