Over ons

Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in de kitescene. Wij zijn zelf fanatieke beoefenaars in diverse kitesporten zoals: Kitesurfen, flyboarden, buggyen, powerkiten, kiteskaten, kite-longboarden, ijskiten en snowkiten. Wij geven wekelijks lessen vanuit Flyboarden.nl op het strand van IJmuiderslag in IJmuiden in onder andere powerkiten, buggyen en flyboarden. Wij geven tevens lessen ter voorbereiding voor het kitesurfen.

Uitgebreide testmogelijkheid

Gezien wij wekelijks op het strand van IJmuiden te vinden zijn, is het mogelijk om materiaal te testen. Wij nemen elk weekend diverse materialen mee die op afspraak getest kunnen worden. Materiaal vooraf testen is mogelijk, maar ook je eerste vlucht nadat je materiaal hebt gekocht is iets waar veel mensen behoefte aan hebben. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Samenwerkingspartners

Wij werken samen met Ozone. Zij zorgen voor degelijke materialen en een goed advies. Ook onderhouden zij de contacten met diverse importeurs in Nederland over de ontwikkelingen in de kitesport, nieuwe materialen, demo materiaal, maar ook andere zaken zoals de garantie op producten.