Kiteweekend Schiermonnikoog 2024:

Als organisatie stel je aan elkaar elk jaar weer dezelfde vraag; ‘hoe kunnen we vorig jaar overtreffen?’

Eigenlijk is elk jaar een onwijs groot succes geweest! En zo’n super tof weekend komt weer terug!

Op 5, 6 en 7 april 2024 gaan wij opnieuw een mooi weekend beleven op Schiermonnikoog! Kitelandboarders, buggyers en kitesurfers, meld jullie aan voor dit mega leuke weekend! Kiten en gezelligheid staat centraal maar wij hebben de aller leukste (rand)activiteiten om alles uit het weekend te kunnen halen.

Weekend alleen voor pro’s? Absoluut niet! Dit weekend is voor iedereen, ben je nu beginner of een doorgewinterde surfer, iedereen is welkom! Tenslotte is niemand te oud om nog wat te leren van elkaars technieken / kite-life-hacks.

Ik ga al jaren mee, omdat dit een te gek weekend is met fijne mensen met de zelfde interesses. Dus “goede” gesprekken ;-). Eten (ook lactose vrij), onderdak en zelfs de boot is geregeld. Drinken moet je alleen zelf opdrinken. Wat Rot!!!. En op de kop toe verblijf je ook nog eens op een eiland waar de wind ons nog geen jaar in de steek heeft gelaten.

Deelnemer Erik

Terugblik 2023:

Een super gezellig kite weekend voor alle kite disciplines!

Deelnemer Jeroen

Handige informatie

Datum: Vrijdag 5 april t/m zondag 7 april 2024. (3 dagen)
Locatie: Schiermonnikoog
Vertrek: Vrijdag 5 april om 12:30 vanaf Lauwersoog.
Terug: Zondag 7 april om 16:30 vanaf Schiermonnikoog.
Voor wie: Alle kiters binnen en buiten Nederland. Kitelandboarders, buggyers, kitesurfers en powerkiters van elk niveau!
Kosten: € 147,50 (all-in) (Dus: Een tof kiteweekend, Inclusief ontbijt (vers van de bakker) + lunch pakketje, avondeten, overnachting, huurfiets, toeristen tax, boottickets en vervoer van de spullen naar de accommodatie.) Super chill!!

Accommodatie: Wij overnachten op de Kooiplaats, dit ligt iets centraler op het eiland naast een uitgestrekt natuurgebied waar je in de ochtend heerlijk kan hardlopen!

Naast het kiten zorgen wij na het gezamenlijke avondeten natuurlijk ook voor wat leuke randactiviteiten in de accommodatie. Hierbij kan je natuurlijk genieten van je eigen speciaal biertje die je op de terugweg van het strand hebt gekocht bij de plaatselijke slijter, of voor de diehards een baco’tje of een Nobel’tje.

Een bezoekje aan de plaatselijke kroeg kan tijdens dit weekend natuurlijk niet ontbreken.
(Voor de harde kern: in normale kleren..)

Wat een geweldig weekend was het!! Bedankt voor alle gezelligheid!

Deelneemster Daniëlle

Aanmelden

Ben je nu enthousiast? Mooi! Meld je snel aan via onderstaand formulier.
Mochten er zaken zijn waar wij rekening mee dienen te houden, dan vernemen wij dit graag!

I.v.m. overnachting, fietsenverhuur, catering en boottickets moeten wij vooraf het aantal personen weten.

Schrijf je daarom in vóór 5 maart 2024 om zeker te zijn van een plek. Vol=vol!

Via de mail houden wij jullie allemaal op de hoogte. Deelnemers worden toegevoegd aan de Whatsapp groep ‘2024’ om eventueel onderling afspraken te maken om samen te rijden en alvast in de sfeer te komen.

Tot snel op Schiermonnikoog!

Team Kitedeal.nl

Kleine lettertjes:
– Vervoer naar Lauwersoog + parkeerkosten zijn niet inbegrepen. Eventueel carpoolen met elkaar geniet de voorkeur.
– Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent op vrijdag 31 maart. Uit ervaring weten wij dat de boot niet zal wachten. Dat zijn kostbare kite-minuten als je moet wachten + nieuwe boottickets op eigen kosten moet kopen. Mocht je op voorhand het niet kunnen redden, laat het ons dan weten door een opmerking achter te laten bij het aanmelden, alles is bespreekbaar.
– Dit weekend wordt georganiseerd door kiters en voor kiters, daarom proberen wij ieder jaar opnieuw de kosten zo laag mogelijk te houden. Hierdoor hebben wij geen annuleringsmogelijkheden en kunnen wij kosten niet crediteren.
– Deelname aan het kiteweekend is volledig op eigen risico. Bij het aanmelden ga je hiermee akkoord.

Iedereen is verplicht de accommodatie schoon op te leveren bij vertrek. Ruim daarom je eigen rotzooi op en houd het voor elkaar netjes.
– Tip, sluit een reisverzekering af om je spullen te dekken voor beschadigingen of diefstal. (Gelukkig hebben wij dit nooit mee hoeven maken).

Deelnemers Schier2023